Ons Team


 

myrea 2
Myrea Carmelita – Oprichtster Kinderopvang Nietje Pietje

Mijn naam is Myrea Carmelita. Ik ben moeder van een dochter en eigenaresse en oprichtster van Kinderopvang Nietje Pietje.

Mijn motto is: Kinderen zijn een zegen. Wij moeten zorg voor hen dragen en die zorg komt recht uit het hart.

Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Door mijn opleidingen en werkervaring heb ik veel kennis over de kinderopvang opgedaan. Hierdoor heb ik een goed beeld van de kinderopvang en weet ik welke bijdrage ik kan leveren om een nog betere verzorging aan te bieden en de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren.

In 2009 ben ik, na zelf 8 jaar als leidster in de kinderopvang gewerkt te hebben, een eigen kleinschalig kinderdagverblijf begonnen. Reden was, dat ik wist dat het beter kon! Ik had daarbij een kinderopvang voor ogen die meer aansloot bij de thuissituatie van ouders/verzorgers en hun kinderen: een kleinschalige, liefdevolle omgeving met veel meer aandacht voor het individuele kind.

Naast het werk op de groep is mijn voornaamste taak de kwaliteit en continuïteit op de verschillende groepen te waarborgen. En 8 jaar verder kan ik zeggen dat ik het nog steeds fantastisch vind, ik voel dezelfde gedrevenheid en passie als toen ik begon aan dit bijzondere avontuur. Voor velen is het werken, maar voor mij is en blijft het een hobby. Ik doe het werk wat ik graag wil en erg leuk vind!


kdv-leidster
Ayse Sivridag – “Tweety” leidster

Mijn naam is Ayse Sivridag, 25 jaar. Getrouwd, geen kinderen en woonachtig in Haarlem. Mijn hobby’s zijn zwemmen en lezen.

In 2008 heb ik de opleiding Sociaal Dienstverlening afgerond. Ik ben meteen begonnen met werken als invalkracht in Den Haag. Begin zomer 2009 ben ik als vaste medewerker begonnen bij hetzelfde kinderdagverblijf in Den Haag. Hier was ik werkzaam tot 2013. Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam bij Nietje Pietje. Ik werk 5 dagen per week op de groep “Tweety”.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken om ze een veilig en vertrouwde omgeving te bieden en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling. Samen met de kinderen nieuwe dingen beleven en leren, maakt mijn werk leuker.