Oudercommissie


 

Nietje Pietje heeft een oudercommissie voor het KDV en de BSO gezamenlijk. Via de oudercommissie worden de belangen van de ouders behartigd en hebben ouders medezeggenschap. De oudercommissie denkt mee over onder andere het beleid en kan adviseren over pedagogische zaken, huishoudelijke zaken zoals voeding, veiligheid, gezondheid en hygiëne en praktische zaken als uitstapjes en ouderavonden en nog veel meer!

 

Oudercommissieleden


Ouder2

Jane Kumwenda

 

Mijn naam is Jane en ik ben moeder van van drie meiden Angela, Taonga en Towera. Mijn kinderen zitten vanaf november 2016 bij Kinderopvang Nietje Pietje.

Sinds 2019 zit ik in de oudercommissie. Ik begon als secretaris en ben vanaf 2023 voorzitter. Als voorzitter van de oudercommissie ben ik het eerste aanspreekpunt voor de ouders en draag ik zorg voor de communicatie tussen de ouders en de directie.

“Ik probeer te zorgen voor een zo goed mogelijk zorg voor onze kinderen en communicatie met Nietje Pietje.”

 

Wat doet de oudercommissie?


 
De oudercommissie vertegenwoordigt alle ouders met kinderen op Nietje Pietje. We komen ongeveer 4 keer per jaar bij elkaar en bespreken dan zaken die binnen de organisatie spelen. Denk aan bijvoorbeeld:

  • het pedagogisch beleid
  • het voedingsbeleid
  • de veiligheid en gezondheid
  • de openingstijden
  • de tariefwijzigingen

Daarnaast staan er punten op de agenda die door ouders zelf worden aangedragen.
Verder helpt de oudercommissie mee met het organiseren van bepaalde festiviteiten, zoals zomeruitje en kinderdag.
 

Werving nieuwe leden


 
Vind jij het ook leuk om meer betrokken te zijn bij de opvang van jouw kind(eren)? Meld je via onderstaand formulier aan en ik zal contact met je opnemen. Tot snel oudercommissie collega!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Groep kind (verplicht)
 Baby-/dreumesgroep VVE-/peutergroep BSO

Wanneer bent u het best telefonisch bereikbaar?