Activiteiten die zijn gedaan met de kinderen

Warme zomerdag

De kinderen zijn de hele dag buiten geweest. Zij hebben buiten gespeeld en ook gegeten, natuurlijk zijn zij verwend. In de middag zijn de BSO kinderen erbij gekomen en mochten zij met water spelen.

Dagje Artis met de kinderen

Wij zijn samen met de kinderen een kijkje gaan nemen bij de dieren in Artis. De kinderen hebben hun ogen uitgekeken.

Trainen voor het herfstconcert

De kinderen hebben geoefend voor het herfstconcert. Zij hebben ervoor gekozen om een een concert te geven met muzikale begeleiding.

Waterfestijn

Ondanks de pandemie hebben wij toch op een leuke manier de zomervakantie met de kinderen kunnen inluiden. Zij hebben genoten van hun zwemfeest.

Herfstwandeling

Samen met de kinderen hebben wij een herfstwandeling gemaakt ik de buurt. De kinderen gingen op zoek naar blaadjes, eikels, kastanjes en paddenstoelen. Hierna hebben de kinderen in de speeltuin gespeeld.

Activiteiten die zijn georganiseerd voor ouders en kinderen

Ouderactiviteit Eten en drinken 2019

Wij hebben de ouders een aantal gezonde en simpele recepten gegeven om thuis samen met hun kind te maken

Ouderactiviteit Ziek en gezond 2019

Tijdens deze ouderactiviteit hebben we de activiteiten die we tijdens het thema met de kinderen hebben gedaan, met de ouders uitgevoerd. Ook hebben we tijdens deze activiteit de 10e verjaardag gevierd van Nietje Pietje.

Ouderactiviteit Lente 2019

Samen met de ouders en kinderen hebben wij er een leuke dag van gemaakt. Eerst eitjes zoeken met de kinderen en daarna gezellig met zijn allen dineren in de tuin.

Ouderactiviteit Herfst 2019

De toewijding en harde werk van de kinderen werd beloond met een prachtig concert. De ouders waren aangenaam verrast door het optreden van de kinderen.

Kinderdag 2019

Wij hebben een pyjama en spelletjes avond georganiseerd voor de ouders en kinderen. Wat hebben de ouders en kinderen toch genoten!

Ouderactiviteit Kerst 2019

Voor het kerstdiner zijn wij dit jaar samen met de ouders en kinderen bij restaurant Mi Sueño gaan dineren. De ouders en de kinderen hebben genoten van een lekkere driegangenmenu. Het was een geslaagde avond.

Ouderactiviteit Sprookje 2020

Ondanks de gekke tijd waar wij nu in leven, hebben wij samen met de ouders en kinderen een bezoekje gebracht aan Sprookjeswonderland om het thema magisch af te sluiten. De kinderen hebben hun ogen uitgekeken.

Ouderactiviteit Herfst 2020

De ouders en kinderen hebben samen een herfst kunstwerk gemaakt. Er zijn deze namiddag kleine Picasso's geboren, hahahah!

Ouderactiviteit Verkeer 2021

Om thema verkeer af te sluiten zijn wij met de ouders en kinderen afgereisd naar de Verkeerstuin in Utrecht. De kinderen hebben met succes hun verkeersdiploma behaald!

Ouderactiviteit Zomer 2021

Om de zomervakantie in te luiden zijn wij samen met de ouders en kinderen lekker gaan genieten in Linnaeushof.