Activiteiten die zijn gedaan met de kinderen

Terug
Naar de giraffe kijken           Otters kijken         Moeder berggeit en haar kindje           Een foto met de berggeiten op de achtergrond          Apen kijken          Wat interessant           Wat zijn die apen klein             Kijk een stekelvarken            In de metro          Onderweg naar Artis         Zijn we al bij Artis?

Activiteiten die zijn georganiseerd voor ouders en kinderen

Ouderactiviteit Eten en drinken 2019

Wij hebben de ouders een aantal gezonde en simpele recepten gegeven om thuis samen met hun kind te maken

Ouderactiviteit Ziek en gezond 2019

Tijdens deze ouderactiviteit hebben we de activiteiten die we tijdens het thema met de kinderen hebben gedaan, met de ouders uitgevoerd. Ook hebben we tijdens deze activiteit de 10e verjaardag gevierd van Nietje Pietje.

Ouderactiviteit Lente 2019

Samen met de ouders en kinderen hebben wij er een leuke dag van gemaakt. Eerst eitjes zoeken met de kinderen en daarna gezellig met zijn allen dineren in de tuin.

Ouderactiviteit Herfst 2019

De toewijding en harde werk van de kinderen werd beloond met een prachtig concert. De ouders waren aangenaam verrast door het optreden van de kinderen.

Kinderdag 2019

Wij hebben een pyjama en spelletjes avond georganiseerd voor de ouders en kinderen. Wat hebben de ouders en kinderen toch genoten!

Ouderactiviteit Kerst 2019

Voor het kerstdiner zijn wij dit jaar samen met de ouders en kinderen bij restaurant Mi Sueño gaan dineren. De ouders en de kinderen hebben genoten van een lekkere driegangenmenu. Het was een geslaagde avond.

Ouderactiviteit Sprookje 2020

Ondanks de gekke tijd waar wij nu in leven, hebben wij samen met de ouders en kinderen een bezoekje gebracht aan Sprookjeswonderland om het thema magisch af te sluiten. De kinderen hebben hun ogen uitgekeken.

Ouderactiviteit Herfst 2020

De ouders en kinderen hebben samen een herfst kunstwerk gemaakt. Er zijn deze namiddag kleine Picasso's geboren, hahahah!

Ouderactiviteit Verkeer 2021

Om thema verkeer af te sluiten zijn wij met de ouders en kinderen afgereisd naar de Verkeerstuin in Utrecht. De kinderen hebben met succes hun verkeersdiploma behaald!

Ouderactiviteit Zomer 2021

Om de zomervakantie in te luiden zijn wij samen met de ouders en kinderen lekker gaan genieten in Linnaeushof.