Ons Team


 

Myrea

Myrea Carmelita – Oprichtster Kinderopvang Nietje Pietje

Mijn naam is Myrea Carmelita. Ik ben moeder van een dochter en eigenaresse en oprichtster van Kinderopvang Nietje Pietje.

Mijn motto is: Kinderen zijn een zegen. Wij moeten zorg voor hen dragen en die zorg komt recht uit het hart.

Van kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Door mijn opleidingen en werkervaring heb ik veel kennis over de kinderopvang opgedaan. Hierdoor heb ik een goed beeld van de kinderopvang en weet ik welke bijdrage ik kan leveren om een nog betere verzorging aan te bieden en de kwaliteit van de kinderopvang te verbeteren.

In 2009 ben ik, na zelf 8 jaar als leidster in de kinderopvang gewerkt te hebben, een eigen kleinschalig kinderdagverblijf begonnen. Reden was, dat ik wist dat het beter kon! Ik had daarbij een kinderopvang voor ogen die meer aansloot bij de thuissituatie van ouders/verzorgers en hun kinderen: een kleinschalige, liefdevolle omgeving met veel meer aandacht voor het individuele kind.

Naast het werk op de groep is mijn voornaamste taak de kwaliteit en continuïteit op de verschillende groepen te waarborgen. En 15 jaar verder kan ik zeggen dat ik het nog steeds fantastisch vind, ik voel dezelfde gedrevenheid en passie als toen ik begon aan dit bijzondere avontuur. Voor velen is het werken, maar voor mij is en blijft het een hobby. Ik doe het werk wat ik graag wil en erg leuk vind!


Maryshan

Maryshan Casper – Assistent leidinggevende

Mijn naam is Maryshan Casper. Ik ben de dochter van Myrea en loop al sinds het begin mee in het bedrijf.

Sinds 1 juli 2018 ben ik in dienst getreden en werkte 4 dagen in de week op de babygroep.
In mei 2020 heb ik mijn diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald. In september 2020 ben ik begonnen aan de HBO opleiding Pedagogisch Educatief Professional met uitstroomprofiel Jonge Kind Specialist. Oktober 2022 heb ik ook mijn HBO diploma in ontvangst mogen nemen.

Ik ben momenteel werkzaam op de VVE en baby-/dreumesgroep en ondersteun daarnaast ook bij de administratieve- en organisatorische werkzaamheden.

Mijn motto: Het kind van vandaag is de toekomst van morgen. Gaat het hun goed, dan gaat het de wereld ook goed.


Zaheera

Zaheera Nooitmeer – Pedagogisch medewerker ‘Tweety’ en BSO

Mijn naam is Zaheera Nooitmeer en ben woonachtig in Amstelveen. Ik ben een afgestudeerde Onderwijsassistent met veel ervaring in de kinderopvang.

Sinds januari 2022 ben ik het team van Kinderopvang Nietje Pietje komen versterken. Zo ben ik vooral te vinden op de babygroep en de BSO.

Naast mijn MBO diploma heb ik een HBO diploma Maatschappelijk werk en Dienstverlening.

Ik geniet ervan om de ontwikkeling van de kinderen te zien. Werken bij Nietje Pietje is altijd uitdagend en voelt aan als thuis. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van reizen, koken en een heerlijke spa dag. Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.


Collins

Collins Dogbe – Pedagogisch medewerker ‘Tweety’

Mijn naam is Collins Dogbe en ik ben al ruim 17 jaar werkzaam in de kinderopvang. Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Nietje Pietje. Ik ben voornamelijk werkzaam op de baby/dreumesgroep, maar ben soms ook te vinden op de vve-/peutergroep.